Miljoenen besparen op Champignondagen 2016

Datum
24-05-2016

Van 1 t/m 3 juni 2016 ontmoet u vak- en branchegenoten op de Champignondagen.

Hét internationale evenement voor de paddenstoelenbranche. Natuurlijk vindt u ook ENGIE Refrigeration op de Champignondagen in de Brabanthallen, Den Bosch. Hier praten we u graag bij over mechanisch koelen, waarmee u niet alleen duizenden euro’s bespaart, maar óók de beste champignonkwaliteit realiseert. Nieuwsgierig? Dan zien we u op stand 7!

Registratie voor de Champignondagen is gratis. Registreer u alvast via deze link en u ontvangt uw toegangsbewijs per mail. 

ISMS 2016
Op 29 mei start eveneens ISMS 2016 in Amsterdam. Een internationale conferentie voor het bevorderen van de teelt van eetbare en medicinale paddenstoelen. ENGIE Refrigeration is als expert in bewaar- en conditioneringsoplossingen gastspreker op het congres met als onderwerp: ‘Nieuwe koudetechnologie kan champignonketen miljoenen opleveren’.

Nieuwsgierig naar de volledige visie van ENGIE Refrigeration? Meld u dan hier aan voor ISMS 2016. Of schrijf u in om na afloop van het congres de presentatie ‘Nieuwe koudetechnologie kan champignonketen miljoenen opleveren’ te ontvangen. Vanzelfsprekend praten we u op onze stand tijdens de Champignondagen ook graag bij.

Gerelateerde thema’s