Onze referenties

Interessante klanten, bewezen technologie. Weten wat onze technologie voor u kan betekenen? Lees er hier meer over.

  • Stapsgewijs over op NH3 en warmteterugwinning

    Miljoenen kilo’s vlees gekoeld en bevroren houden en tegelijkertijd uitfaseren. Jan Zandbergen ging ...

    Lees verder
  • Dagelijks 480 ton friet invriezen

    In het Limburgse Lomm staat het specialiteitenbedrijf van aardappelverwerker Aviko. Met de nieuwe ...

    Lees verder
  • Zekerheid onder alle omstandigheden

    Uitbreiden, verbeteren en het energieverbruik verminderen. Aan die wens van Heemskerk fresh & easy ...

    Lees verder
  • Kwaliteit aardappelen blijft behouden

    Akkerbouwer Eugen Borgmann in het Duitse Bottrop zocht een goede oplossing voor het bewaren van zijn ...

    Lees verder
  • Boer de Jong bespaart fors door CO2-koeling

    Een toekomstbestendige koelinstallatie voor het optimaal bewaren van de pootaardappelen. Dat was de ...

    Lees verder
  • Duurzame kwaliteit en volledige ontzorging

    Drie jaar geleden brandde de boerderij – biologisch akkerbouwbedrijf Timpelsteed – van Pyt en Rika ...

    Lees verder
  • Verbeterslag door nieuwe vriesinstallatie

    Begin 2015 nam gebakfabrikant Maître Paul een nieuwe vriesinstallatie in gebruik. Door ultra snel ...

    Lees verder
  • Gebruik restwarmte door Remkes

    Meer koeling leidt normaal gesproken tot een hoger energieverbruik. Bij pluimveeslachterij Remkes in ...

    Lees verder
  • Duurzame ambitie NIOO-KNAW

    Dertien klimaatkamers had het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW) nodig in haar nieuwe ...

    Lees verder
  • Nieuwe koelinstallaties fiscaal aantrekkelijk

    Kwaliteit winterpeen blijft behouden voor Gebr. De Zeeuw 

    Lees verder
  • Voorloper in invriesautomatisering

    Vriescentrale Asten is een logistieke dienstverlener in de voedingssector. Zij heeft drie ...

    Lees verder
  • Geavanceerde techniek in klimaatkamers

    De Universiteit van Amsterdam had behoefte aan een breed scala aan klimaatkamers, met daarin zoveel ...

    Lees verder
  • Nieuw R&D-centrum voor Bayer CropScience

    Groentezaden opkweken onder zeer gelijkmatige condities. Waarbij die condities bovendien zeer ...

    Lees verder
  • Duurzame koeltechnologie kassen

    Chrysantenkweker Janssen Maasbree vernieuwde het kassencomplex in 2013. De totale teeltcapaciteit ...

    Lees verder
  • Alleen de hoogste kwaliteit voor Rodé Vis

    Uitbreiding en vervanging van de invriescapaciteit, verbetering van de productkwaliteit en ...

    Lees verder
  • Betere oogst dankzij duurzame koeling

    Bij Novifarm in Numansdorp, het bedrijf van Jan Boer en zijn zwager, staan drie koelcellen waar 900 ...

    Lees verder
  • Nieuwe kaasmakerij behoudt ambachtelijke elementen

    De nieuwe kaasmakerij van CONO Kaasmakers is klaar. Een spannend moment voor John Mijnen, ...

    Lees verder
  • Friese kaaskampioen wil elk jaar beter

    FrieslandCampina, de grootste kaasfabriek van Europa, verdubbelde vorig jaar de productiecapaciteit ...

    Lees verder
  • Lutèce bespaart op energie

    ‘Meer koelvermogen en lagere productiekosten dankzij nieuwe koelinstallatie’

    Het energieverbruik ...

    Lees verder