Service specialist koudetechniek Arnhem

Ben jij in staat om volledig zelfstandig onderhoud, reparaties en inbedrijfstellingen te verrichtten aan  voornamelijk complexe industriële koudetechnische installaties, dan ben jij de persoon die wij zoeken op onze vestiging in Arnhem.

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Als service specialist bij ENGIE Refrigeration ben je verantwoordelijk voor de meest complexe installaties welke we in onze klantenportefeuille hebben. Je deinst niet terug voor diverse PLC besturingssystemen, een serie geschakelde unit (koudemiddelinhoud van meer dan 1000 kg) en dit op locaties in binnen- en buitenland. 

Jouw voornaamste werkzaamheden bestaan uit; 

 • Het uitvoeren van alle onderhoudswerkzaamheden, aan de complexe installaties, zoals we dit hebben afgesproken met de klant. 
 • Het verrichten van controle-, keurings- en testwerkzaamheden volgens de normen en richtlijnen maar ook specifieke eisen van de klant. 
 • Het opstellen en bijhouden van onderhoudsrapportages en werkrapporten. 
 • Het tijdig signaleren, analyseren en verhelpen van evt. problemen en hierover advies uitbrengen richting de klant. 
 • Jij bent de technische vraagbaak van jouw collega’s van het regiokantoor. 

FUNCTIE-EISEN
Met minimaal 8 a 9 jaren relevante werkervaring binnen de (industriële) koudetechniek dien je tevens te voldoen aan het onderstaande:

 • Minimaal in het bezit is van afgeronde MBO niveau 4 WTB of E opleiding 
 • Een aanvullende opleiding servicetechnicus koudetechniek of KT-C (Koeltechnische installaties Ontwerpen)
 • Afgeronde opleiding Elektra ET-1 of elektrisch schakelen
 • Afgeronde opleiding storingstechnicus Elektro
 • In bezit van F-gassen certificaat
 • VCA-VOL / NEN-3140
 • Commerciële en communicatieve vaardigheden

Mocht je onderstaande cursussen hebben gevolgd dat heeft dat een pre.

 • PLC techniek / besturingstechniek

Voldoe je in eerste instantie niet aan alle gevraagde eisen en ervaringen maar denk je toch het niveau te hebben om deze rol naar behoren uit te voeren, overtuig ons dan en neem contact op.

WAT BIEDEN WIJ JE
Bij ENGIE werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans is te houden.

BEDRIJFSINFORMATIE
ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en is actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

ENGIE Refrigeration is onderdeel van ENGIE Services, specialist en marktleider in koudetechnische dienstverlening. We bieden maatwerktotaaloplossingen: van ontwikkeling tot onderhoud en van beheer tot exploitatie. De experts van ENGIE Refrigeration beschikken over unieke kennis van duurzame koudetechniek. Vanuit die relevante kennis en waardevolle ervaring dragen onze specialisten dan ook dagelijks bij aan een beter bedrijfsresultaat van onze opdrachtgevers. In land- en tuinbouw, maar ook in de chemische industrie, zuivel-, vis- en vleesverwerkende industrie.

CONTACTINFORMATIE
Solliciteer meteen via de button en upload je cv met motivatie! Vragen over deze vacature? Neem contact op met Marco Sanchez via M +31 (0)6 82 12 56 20 of per mail: marco.sanchez@engie.com.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Sollicitatieformulier

Vacature pagina