Gelijkmatige en gecontroleerde kaasrijping in Moskou

Gelijkmatige en gecontroleerde kaasrijping in Moskou

  • 18 februari 2019

Van 19–22 februari vindt ‘Dairy and Meat Industry’ plaats in Moskou.

De internationale beurs voor de mechanisatie en technologie voor de veehouderij, zuivel en vleesproductie.

Van 19–22 februari vindt ‘Dairy and Meat Industry’ plaats in Moskou.

Samen met DERO GROEP en Antagro is ENGIE Refrigeration aanwezig op deze beurs. DERO GROEP levert onder de merknamen ELTEN en BOSGRAAF innovatieve oplossingen voor het automatiseren van de handling en behandeling van kaas. De apparatuur van Antagro wordt ingezet van opslag en proces tot en met de verpakking van diverse zuivelproducten. Aangevuld met de innovatieve rijpingstechnologie van ENGIE presenteerden we samen onze oplossingen voor de totale productie van kaas. 

De innovatieve rijpingstechnologie van ENGIE. Wat houdt dat in?

  • Een duurzaam koelsysteem met een uitgebalanceerd luchtdistributiesysteem.
  • Grip op temperatuur, luchtvochtigheid en luchtsnelheid. 
  • Een gelijkmatige luchtverdeling in het totale kaaspakhuis dankzij een goed doordacht buizensysteem: 
    • Op elke plank is er toevoer van geconditioneerde lucht.
    • Rond elke kaas is er stroming van verse lucht.

Hoe u profiteert van de innovatieve rijpingstechnologie van ENGIE?

  • Het zorgt voor gelijkmatige en gecontroleerde indroging. 
  • Minder vocht- en gewichtsverlies, dus meer kilo’s voor de verkoop.
  • Behoud van kwaliteit. 
  • Energiezuinig.

 

Benieuwd naar de visie van ENGIE Refrigeration op kaasrijping? Vraag dan nu alvast het gratis kennisdocument ‘Innovatieve kaasrijpingstechnologie voor kaas’ op dat binnenkort beschikbaar zal zijn.