Revisie koelcompressor

Revisie en onderhoud voorkomen uitval, verlengen levensduur en besparen kosten

Revisie

Het hart van uw koel- of vriesinstallatie of warmtepomp verdient de beste zorg. Door goede zorg en tijdige revisie voorkomt u niet alleen schade en uitval, maar hebt u ook een beter werkende installatie die langer meegaat. Tijdige revisie voorkomt onverwachte schade aan uw koelcompressor en uitval van de installatie en uw proces. Daarnaast behoudt u het rendement van uw koelcompressor. Dit leidt tot een energiebesparing van jaarlijks vele duizenden euro’s.Onderhoudsadvies op maat na revisie

Onze dienstverlening bij het in bedrijf houden van uw compressor gaat verder dan revisie alleen. U krijgt na de revisie een onderhoudsadvies dat volledig op uw bedrijf is aangepast. Door analyse van uw installatie en bedrijfscondities stellen wij vast in welke conditie uw compressor verkeert. Deze analyse leert ons nauwkeurig welk onderhoud nodig is en welke verbeteringen gewenst zijn. Uw onderhoudskosten worden daarmee voorspelbaar.

Plan revisie en onderhoud voor bedrijfszekerheid en continuïteit

Aan de hand van onze analyse stellen wij een onderhouds- en revisieplan op maat voor u op. Wij geven daarin nauwkeurig aan welke optimalisaties u kunt doorvoeren op uw installatie, wat de onderhoudsinterval wordt en hoe hoog de onderhoudskosten in de toekomst zullen zijn.

Flexibiliteit in uitvoering revisie

U kiest zelf wat voor u het gunstigste moment is om de revisie van uw compressor te laten plaatsvinden. Bijvoorbeeld tijdens een periode waarin uw installatie tijdelijk minder belast wordt. Dat zijn momenten waarin revisie uw bedrijfsvoering minimaal verstoort.

Originele onderdelen

Wij gebruiken uitsluitend originele fabrieksonderdelen. Daarmee garanderen wij dat modificaties volgens de laatste stand van de techniek worden doorgevoerd. Door te kiezen voor kwaliteitscomponenten verlengen wij niet alleen de levensduur van uw compressor, maar zorgen wij er ook voor dat uw installatie wint aan betrouwbaarheid. Prestaties verbeteren door geringe slijtage. Ongewenst uitval komt minimaal voor.

Kennis van industriële compressoren

Wij hebben kennis van en ervaring met alle industriële compressoren die toegepast worden bij koel- en vriesinstallaties en warmtepompen.

Wilt u weten welke mogelijkheden wij zien voor uw compressoren? Neem contact op met Ralph Willems of klik hier om teruggebeld te worden.